Babylon NG
Simply the best definition!

Download it's free

Java

Wikipedia na Bosanskom – Slobodna enciklopedija

Download this dictionary
Java
 
Java (cvor)
 
Java (ostrvo)
Java ili zastarjelo Jawa je jedan od cetiri glavna ostrva Indonezije (pored SumatreKalimantana i Sulawesija, a sva cetiri zajedno cine Velika sundska ostrva.

Za vise informacija, pogledajte Wikipedia.org...

 
Java programski jezik

© Ovaj clanak koristi material sa Wikipedije® i licenciran je po GNU licenca za slobodnu dokumentaciju i po Creative Commons Autorstvo – ShareAlike licenci.

Tagalog na Wikipedia - ang malayang encyclopedia

Download this dictionary
Java
Ang katagang Java ay maaaring tumukoy sa:
Sa heograpiya:
  • Java (pulo), Indonesia, ang pinakamataong pulo sa mundo
    • Wikang Jawa, isang wika na sinasalita sa pulo ng Java
    • Kapeng Java, isang uri ng halamang kape na nagmula sa pulo ng, o salitang balbal para sa kape
  • Bambang ng Java, isang sonang subduction na bambang na malapit sa pulo ng Java
  • Java, Georgia, isang bayan sa Republika ng Georgia
  • Java, New York, sa Estados Unidos
  • Java, South Dakota, sa Estados Unidos
  • Java, Virginia, isang baryo sa Pittsylvania County, Virginia, Estados Unidos

 Para sa higit pang impormasyon, tingnan ang Wikipedia.org...


© Ang artikulong ito ay gumagamit ng materyal mula sa Wikipedia® at lisensyado sa ilalim ng GNU Free Documentation License at sa ilalim ng Creative Commons Attribution-ShareAlike License.

Wikipedia shqipe - enciklopedisë së lirë

Download this dictionary
Jáva
Jáva është gazetë e përjavshme që botohet në Kosovë dhe publikohet edhe në rrjetë. Selia e gazetës gjendet në Prishtinë dhe botues i saj është Migjen Kelmendi.

Për më shumë informacion, shihni faqen Wikipedia.org...

 
Java (gjuhë programimi)
Java (sqt. Xhàva) është gjuhë programuese e cila fillimisht u zhvillua nga James Gosling dhe inxhinierë të tjerë të kompanisë Sun Microsystems. Java si komponentë thelbësore e Java platformës u lëshua në publik më vitin 1995. Java edhe pse shumicën e sintaksës së saj e ka të derivuar nga gjuhët programuese C dhe C++, ajo në krahasim me këto dy gjuhë përmban një model të objektit më të thjeshtë si dhe ka përkrahje më të vogël për punë të drejtë-për-drejtë me resurset sistemore (si p.sh. memorien). Programet e shkruara në Java, zakonisht përpilohen në bajtkod që ekzekutohet në makinën virtuale të Java-së (ang. Java Virtual Machine) e cila është e pavarur nga arkitektura kompjuterike.

Për më shumë informacion, shihni faqen Wikipedia.org...

 
Java (kthjellim)
Fjala Java mund të marrë kuptimet e mëposhtme:

Për më shumë informacion, shihni faqen Wikipedia.org...


© Ky nen përdor materiale nga Wikipedia® dhe është e liçensuar sipas Liçensës GNU për Dokumentim të Lirë dhe sipas Liçensës së Creative Commons Attribution-ShareAlike

Lietuviškoji Vikipedija - laisvoji enciklopedija

Download this dictionary
Java
Terminas Java gali reikšti:

 Noredami gauti daugiau informacijos, žiurekite Wikipedia.org ...

 
Java (kalba)
Java – objektiškai orientuota programavimo kalba1991 metais sukurta Džeimso Goslingo ir kitu Sun Microsystems inžinieriu. Apie ja oficialiai paskelbta 1995 metu gegužes 23 d., o išleista tu paciu metu lapkriti. Java (pradžioje vadinta Oak) kalbos pirminis tikslas buvo pakeisti C++ kalba.

 Noredami gauti daugiau informacijos, žiurekite Wikipedia.org ...

 
Java (sala)
Javos sala yra Sundos salyno sala, priklausanti Indonezijai. Saloje yra ir Indonezijos sostine Džakarta. Javos sala tankiausiai apgyvendinta sala pasaulyje, joje gyvena daugiau žmoniu negu kontinentineje Australijoje. Saloje, turincioje 132 000 kvadratiniu kilometru plota, gyvena 114 milijonu gyventoju. Gyventoju tankumas 864/km².

 Noredami gauti daugiau informacijos, žiurekite Wikipedia.org ...


© Šiame straipsnyje yra naudojama medžiaga iš Vikipedijas® GNU Laisvosios dokumentacijos licencija ir pagal Creative Commons Attribution Share-Alike licencija.

|
Java in English | Java in French | Java in Italian | Java in Spanish | Java in Dutch | Java in Portuguese | Java in German | Java in Russian | Java in Japanese | Java in Greek | Java in Korean | Java in Turkish | Java in Hebrew | Java in Arabic | Java in Thai | Java in Polish | Java in Hungarian | Java in Czech | Java in Lithuanian | Java in Latvian | Java in Catalan | Java in Croatian | Java in Serbian | Java in Albanian | Java in Urdu | Java in Bulgarian | Java in Danish | Java in Finnish | Java in Norwegian | Java in Romanian | Java in Swedish | Java in Farsi | Java in Afrikaans | Java in Esperanto | Java in Armenian | Java in Hindi | Java in Indonesian | Java in Vietnamese | Java in Malay | Java in Filipino