Babylon NG
Simply the best definition!

Download it's free

balonat

Victors - Romanian Lemmatizer

Download this dictionary
balonat
v. balonat
 
balona
v. balona

Victors - DEX-98

Download this dictionary
BALONAT

balonaţi, -te, adj. Umflat (ca un balon).
(Despre abdomen) Umflat de gazele acumulate în intestine; (despre oameni) cu abdomenul umflat. - V. balona. Cf. fr. ballonné.

Copyright © 2004-2007 DEX online

Wikipedia shqipe - enciklopedisë së lirë

Download this dictionary
Balonat
Filmi "Balonat" është prodhuar nga Kinostudio "Shqipëria Sot" në vitin 1979. Regjia: Ismail Zhabjaku, Skenari: Muharrem SkënderiHalil Kamberi, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Avni Mula.

Për më shumë informacion, shihni faqen Wikipedia.org...


© Ky nen përdor materiale nga Wikipedia® dhe është e liçensuar sipas Liçensës GNU për Dokumentim të Lirë dhe sipas Liçensës së Creative Commons Attribution-ShareAlike

Victors - Dicţionar de sinonime

Download this dictionary
BALONAT
adj. umflat.

Copyright © 2004-2007 DEX online

Victors - Romanian-English Dictionary

Download this dictionary
balonat
swollen
distended
bulging (out)


| balonat in English | balonat in Albanian | balonat in Romanian