Babylon NG
Simply the best definition!

Download it's free

coffee

Wikipedia na Bosanskom – Slobodna enciklopedija

Download this dictionary
Kahva
Kahva ili kafa, topli napitak od mljevenih przenih zrna kafe, omiljen i rasprostranjen u cijelom svijetu. Pravi se od posebnih sitnih zrna smede boje, koji rastu na posebnoj istoimenoj stabljici biljke u ekvatorijanim, toplijim dijelovima svijeta (KolumbijaBrazil) . Mozemo razlikovati dvije osnovne vrste zrna, koji se razlikuju po razlicitim kriterijima (velicina zrna, kolicina arome, cijena):
  • Arabika - tradicionalna kahva
  • Robusta - s vecom kolicinom kofeina u sjemenkama. Uzgaja se u klimatskim podrucjima, gdje arabika dobro ne uspjeva, a koristi se i kao jeftinija zamjena za arabiku.

Za vise informacija, pogledajte Wikipedia.org...


© Ovaj clanak koristi material sa Wikipedije® i licenciran je po GNU licenca za slobodnu dokumentaciju i po Creative Commons Autorstvo – ShareAlike licenci.

Tagalog na Wikipedia - ang malayang encyclopedia

Download this dictionary
Kape
Tungkol sa kape bilang inumin ang artikulong ito. Para sa ibang gamit, tingnan Kape (paglilinaw)

 Para sa higit pang impormasyon, tingnan ang Wikipedia.org...


© Ang artikulong ito ay gumagamit ng materyal mula sa Wikipedia® at lisensyado sa ilalim ng GNU Free Documentation License at sa ilalim ng Creative Commons Attribution-ShareAlike License.

Wikipedia shqipe - enciklopedisë së lirë

Download this dictionary
Kafeja
Kafeja është një ndër pijet më të konsumuara në të gjithë botën, e përbërë prej kokërrave të thara (pjekura) të kafesë, po ashtu është quajtur groshë kafeje, që rrjedhin nga druri i kafesë. Kafeja fillimisht është konsumuar në shekullin e IX , e cila ishte e zbulura nga malsorët e Etiopisë. Nga aty është shpërndarë, në Egjipt dhe Jemen, deri ne shekullin e 15 arriti në Iran(Persi), Turqi, dhe Amerikën Veriore. Prej botës Islame, kafeja u shpërnda në Itali, pastaj në të gjithë Evropën dhe Amerikën. Tani kafeja është pija më e popullarizura në të gjithë botën.

Për më shumë informacion, shihni faqen Wikipedia.org...


© Ky nen përdor materiale nga Wikipedia® dhe është e liçensuar sipas Liçensës GNU për Dokumentim të Lirë dhe sipas Liçensës së Creative Commons Attribution-ShareAlike

Lietuviškoji Vikipedija - laisvoji enciklopedija

Download this dictionary
Kava

© Šiame straipsnyje yra naudojama medžiaga iš Vikipedijas® GNU Laisvosios dokumentacijos licencija ir pagal Creative Commons Attribution Share-Alike licencija.

English-Luxembourgish Dictionary

Download this dictionary
coffee
nf - Kaffi
bean coffee - Bounekaffi


|
coffee in English | coffee in French | coffee in Italian | coffee in Spanish | coffee in Dutch | coffee in Portuguese | coffee in German | coffee in Russian | coffee in Japanese | coffee in Greek | coffee in Korean | coffee in Turkish | coffee in Hebrew | coffee in Arabic | coffee in Thai | coffee in Polish | coffee in Hungarian | coffee in Czech | coffee in Lithuanian | coffee in Catalan | coffee in Croatian | coffee in Serbian | coffee in Albanian | coffee in Urdu | coffee in Bulgarian | coffee in Danish | coffee in Finnish | coffee in Norwegian | coffee in Romanian | coffee in Swedish | coffee in Farsi | coffee in Macedonian | coffee in Afrikaans | coffee in Hindi | coffee in Indonesian | coffee in Vietnamese | coffee in Pashto | coffee in Malay | coffee in Filipino