Babylon NG
Simply the best definition!

Download it's free

sunce

THE Cro-Eng Dictionary

Download this dictionary
sunce
sunshine
 
sun

Free for individual usage/Besplatan za osobnu uporabu

Hrvatska Wikipedia – Slobodna enciklopedija

Download this dictionary
Sunce
Sunce je zvijezda u centru našeg Suncevog sustava. Ona je gotovo savršena kugla (razlika izmedu ekvatora i pola je samo 10 km) i sastoji se od plinovite vruce plazme, koja je isprepletena s magnetskim poljima. Promjer mu je oko 1 392 000 km, što je za 109 puta više od Zemlje i masu oko 2×1030 kilograma, što je za 330 000 puta više od Zemlje, a to je 99,86 % mase cijelog Suncevog sustava. Kemijski, ¾ ima vodika, dok je ostatak skoro sve helij, a manje od 2 % se sastoji od težih elemenata kao kisikugljikneon, željezo i drugi.

Za više informacija, pogledajte Wikipedia.org ...


© Ovaj clanak koristi materijal sa Wikipedije® i licenciran je pod GNU Licence za slobodnu dokumentaciju i pod licencom Creative Commons Imenovanje – Dijeli pod istim uvjetima.

Wikipedia na Bosanskom – Slobodna enciklopedija

Download this dictionary
Sunce
Sunce je sredisnja zvijezda naseg planetarnog sistema - Suncevog sistema. Osim Zemlje i drugih planeta, oko Sunca kruze i asteroidikometemeteori, transneptunski objekti u Kuiperovom pojasu i cestice prasine.

Za vise informacija, pogledajte Wikipedia.org...


© Ovaj clanak koristi material sa Wikipedije® i licenciran je po GNU licenca za slobodnu dokumentaciju i po Creative Commons Autorstvo – ShareAlike licenci.

EH Dictionary (HR EN)

Download this dictionary
sunce
sun

Croatian English Dictionary

Download this dictionary
sunce
sun


| sunce in English | sunce in Croatian